Prefab bouwen

Prefab bouwen staat bekend om zijn snelle en efficiënte aanpak tijdens het bouwproces. Ben je geïnteresseerd in wat de voor- en nadelen hiervan zijn? Wij vertellen je graag meer hierover en laten zien hoe je bij atoom13 kunt profiteren van deze bouwmethode!

Prefab bouwen

Bouw van een prefab woning

Prefab, een verkorting van prefabricage, is een veelgebruikte bouwmethode in Nederland. Bij de bouw van een prefab woning worden veel van de onderdelen van tevoren in een fabriek of werkplaats geassembleerd. Dit gebeurt vaak ruim voordat de rest van de bouw begint. Vervolgens worden deze onderdelen op het juiste moment naar de bouwplaats getransporteerd en gemonteerd. Hoewel er meer tijd nodig is voor de voorbereiding van een prefab woning, is de feitelijke bouwperiode vaak korter dan bij andere bouwmethoden.

Bouw van een prefab woning

Voordelen van Prefab Bouw

Prefab bouw biedt tal van voordelen, met name op het gebied van snelheid en efficiëntie in het bouwproces. Dankzij de vooraf gefabriceerde elementen kan de woning op de bouwplaats snel worden geassembleerd. Dit resulteert niet alleen in een snellere oplevering, maar verhoogt ook de algehele kwaliteit van de woning. Andere voordelen van prefab bouw zijn onder meer:
Kwaliteit: Prefab onderdelen worden vervaardigd in een schone en droge omgeving.
Routine: Een gevestigd bouwproces vermindert het aantal bouwfouten.
Kosten: Kortere bouwtijd resulteert in scherpere woningprijzen.

Voordelen van Prefab Bouw

Wil je meer weten over hoe je met de gevelelementen van atoom13 kunt profiteren van deze voordelen, terwijl je kunt vertrouwen op de degelijke bouwkwaliteit van onze traditionele bouwmethoden? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op met op met jou. Dan bespreken we binnenkort samen de prefab mogelijkheden voor jouw project.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niets missen?

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt en binnen onze organisatie?
Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van atoom13. We sturen je dan regelmatig de laatste nieuwtjes.

medewerkster atoom13 in opleidingscentrum