Algemene voorwaarden

Op al onze offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van de Koninklijke Metaal Unie van toepassing, met inachtneming van de wettelijk bepaalde garantietermijn van onze producten ingaande op het moment van levering.

Op alle door atoom13 geleverde producten zijn de garantiebepalingen en gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen van onze leveranciers van toepassing:

– Garantiebepalingen Aluprof
– Gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen Aluprof

De opdrachtgever verplicht zich kennis te nemen van deze garantiebepalingen en gebruiks- en onderhoudsaanwijzingen, en is zich ervan bewust dat hij zich verder kan informeren op de website van onze leveranciers en de Koninklijke Metaal Unie.

atoom13 kan deze garantiebepalingen van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Altijd op de hoogte blijven?

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt en binnen onze organisatie? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van atoom13. We sturen je dan regelmatig de laatste nieuwtjes.

Nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Altijd op de hoogte blijven?

Kom een kop koffie drinken!

Wil je meer weten over atoom13 of kennis maken met ons? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op. Dan zitten we binnenkort aan de koffie om jouw ideeën te bespreken.