Jouw ideale partner

Productie
Productie
Onze producten zijn van hoge kwaliteit mede door de productie van ons Nederlands productiebedrijf.
Meerwaarde
Meerwaarde
Wij zijn specialist in totaaloplossingen van op maat gemaakte elementen en toebehoren.
Snelheid
Snelheid
Door ons eigen transport en korte lijnen tussen de verschillende afdelingen zijn weer zeer flexibel en kunnen we snel inspelen op uw wensen.

Het verschil zit in de details

Op zoek naar aluminium kozijnen, deuren, hefschuifpuien, vouwwanden of vliesgevels voor je project? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze aandacht voor detail en service, onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid, en onze deskundigheid die wij continu optimaliseren, zijn wij dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers. Wij leveren niet zomaar kozijnen. Wij leveren service, kwaliteit, maatwerk, en complete gevelelementen (inclusief hang- en sluitwerk) die aan alle eisen voldoen en meer. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je door ons verrassen.

Het verschil zit in de details

Welkom bij atoom13

atoom13 is een no-nonsense familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van aluminium kozijnen, ramen, deuren, hef- schuifpuien en vliesgevels. Wij zijn dé partner voor gevelbouwbedrijven en wederverkopers.

Welkom bij atoom13

Alle producten worden met de nieuwste machines en technieken samengesteld in onze moderne fabriek in Deurne, waarbij de kwaliteit continu gewaarborgd wordt. We gaan als team namelijk voor een maximale klanttevredenheid. Onze nauwkeurigheid en klantgerichtheid zorgen ervoor dat we de wensen van onze (zakelijke) klanten kunnen vertalen naar advies op maat, met innovatieve oplossingen op het gebied van design, comfort, gebruiksgemak, gebruiksveiligheid en inbraakveiligheid. De gevelelementen die wij produceren en leveren zijn inclusief hang- en sluitwerk en voldoen aan alle kwaliteitseisen. Levertijden en budgetten worden daarbij nauwlettend in de gaten gehouden.

Desgewenst kunnen we onze gevelelementen ook voorzien van HR++ glas of triple glas, ventilatieroosters, panelen, waterslagen en op maat gemaakt zetwerk. Alles natuurlijk op elkaar afgestemd, zodat kleurverschillen tot een minimum worden teruggedrongen.

Wil je meer weten over atoom13 en wat wij voor jou kunnen doen?

Vul onderstaand formulier in en wie weet zitten bij binnenkort aan de koffie om onze ideeën te bespreken.

Kom een kop koffie drinken!

Wil je meer weten over atoom13 of kennis maken met ons? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met jou op. Dan zitten we binnenkort aan de koffie om jouw ideeën te bespreken.